0 

معرفی خودرو کیا Stinger

کمپانی کیا موتورز نمونه مجازی ( کانسپت ) خودروی استینگر را در سال 2011 در نمایشگاه فرانک فورت رونمایی کرد.  این مدل پیش فرض توسط بزرگترین طراح خودروهای BMW  پیتر شرایر طراحی شده است. این خودرو به گونه ای است که الهام گرفتن طراح از شیشه های نوشابه کوکاکولا در آن کاملا مشهود می باشد. کیا استینگر در سال 2018 وارد بازار شد و اکنون بازار ایران نیز پذیرای جدیدترین ساخته کیا موتورز می باشد.

شرکت خودرو سازی کیا با تولید خودروی استینگر آمادگی خود را برای رقابت با خودروهای لوکس آلمانی اعلام نموده است.

 

kia logo

کیا Stinger

 در رابطه با طراحی ظاهری خودروی جدید کیا باید گفت در قسمت جلو از دفیوزرهای جذابی استفاده شده که علاوه بر زیبایی خاصی که به خودرو می بخشد باعث می شود خودرو در سرعت های بالا پایداری خود را حفظ کند. دفیوزرها در واقع مانع از لغزیدن عقب خودرو بر اثر فشار هوا در سرعتهای بالا می شوند. چراغ های LED  و نوار Daylight  به کار رفته در آن به جذابیت نمای جلویی آن می افزاید.

kia stinger front

در نمای روبرویی می توان به خطوط حجم دهنده روی کاپوت که به موازات یکدیگر قرار گرفته اند اشاره نمود. دریچه هایی که روی کاپوت تعبیه شده اند ورودی های هوا برای خنک کردن موتور می باشند. این دریچه ها همچنین به شتاب گیری و سرعت استینگر کمک شایانی می نمایند. در قسمت عقب نمای فست بک به اسپورت بودن آن می افزاید. وجود دو خروجی اگزوز در دو طرف خودرو و دفیوزرهای عقب نمای جذابی به این بخش از خودرو داده است. همچنین دو نواری که به دنباله چراغ های عقب به سمت در های عقب کشیده شده است نمایانگر طراحی منحصر به فرد استینگر است.

2018kia stinger rear

با توجه به ابعاد این خودرو می توان گفت فضای داخل کابین استینگر کاملا ایده آل و راحت می باشد البته با توجه به طراحی لیفت بک آن ( به این معنی که با باز کردن در صندوق شیشه عقب نیز همراه آن جابجا می شوند) و جمع شدن صندلی های عقب فضای بار قابل افزایش می باشد.

stinger interior

از نظر فنی این سدان اسپرت به دو مدل متفاوت تقسیم شده است. مدل پایه را موتوری با حجم 2 لیتر و مجهز به توربو شارژ پشتیبانی می نماید. قدرت این موتور 255 اسب بخار است که می تواند در 6 ثانیه از سرعت صفر به 100 کیلومتر برسد. میانگین مصرف سوخت برای جدیدترین خودروی تولیدی کیا 11.5 لیتر در هر 100 کیلومتر می باشد. در واقع مقداری بین 14 لیتر که در ترافیک شهری مصرف می شود و 8 لیتر که در حرکت در اتوبان ها مصرف می شود.

مدل پر قدرت تر استینگر دارای یک موتور 6 سیلندر با ظرفیت 3.3 لیتر است و البته یک توربوی دوگانه از آن پشتیبانی می نماید. قدرت این موتور 365 اسب بخار می باشد. زمان لازم برای صفر تا 100 این مدل 4.7 ثانیه اندازه گرفته شده است. حداکثر سرعت این مدل 270 کیلومتر در ساعت می باشد.    

کیا استینگر دارای یک جعبه دنده 8 سرعته اتوماتیک می باشد که به وسیله ضربه گیرهای پاندولی محافظت می شود. این ضربه گیرها ضربات و ارتعاشات وارده به جعبه دنده را به حداقل می رساند. در بخش پشت فرمان پدال هایی برای تعویض دنده وجود دارد. کیا استینگر تنها محصول این کمپانی می باشد که قابلیت تنظیم الکترونیکی کمک فنرها را دارد.

Kia Stinger GT

از جمله امکانات کیا استینگر می توان به نمایشگر لمسی 7 اینچی و سیستم صوتی با 9 بلند گو به همراه تقویت کننده اشاره نمود. استینگر دارای آپشن هایی نظیر ترمز خودکار و قابلیت نگه داشتن خودرو بین خطوط است که در خودروهای زیادی دیده نمی شود.

دیدگاه‌ها  
مراحل سوخت رسانی موتورکیا
+1
مراحل سوخت رسانی ماشین کیا
نوشتن دیدگاه